Η εταιρεία

Αγάπη για την ποιότητα. Πάθος για τη γνώση και την καινοτομία. Ανθρωποκεντρική φιλοσοφία.
Η Ιωνική ιδρύθηκε το 1991 στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Η μικρή εταιρεία (μονάδα παραγωγής) κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και σφολιάτας, έχει εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο.
Αρωγός σε αυτή την εξέλιξη ήταν και παραμένει η προσήλωση στις παρακάτω διαχρονικές εταιρικές αξίες:
  • Η Εργατικότητα είναι βασικό γνώρισμα των ανθρώπων μας. Σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια μας αναδεικνύει νικητές στο στίβο της ελεύθερης αγοράς καθώς αποκτούμε όλο και περισσότερους οπαδούς.
  • Η Εκτίμηση στην ομάδα και στους  συνεργάτες μας, καλλιεργεί σχέσεις σεβασμού, εμπιστοσύνης και δικαιοσύνης που αντέχουν στον χρόνο.
  • Η Επιχειρηματικότητα μας, έχει σφαιρική προσέγγιση και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την δυναμική μας. Εμπνέουμε, εμπνεόμαστε και αισθανόμαστε απόλυτη ευθύνη για αυτό που κάνουμε.
  • Η Ευελιξία συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων μας. Αποκτούμε επιτάχυνση και μας βάζει σε τροχιά συνεχούς εξέλιξης. Κινούμαστε πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
  • Η Ευθύτητα είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να επικοινωνούμε. Ενεργούμε απλά και με αμεσότητα επιδιώκοντας συνεργασίες υψηλών ταχυτήτων.
Δείτε το βίντεο μας

Νίκος Τσιφτσόγλου

Υπεύθυνος Εξαγωγών

Το ταξίδι μου στην Ιωνική Σφολιάτα έως σήμερα είναι μία μοναδική εμπειρία.

Ερχόμενος από τον χώρο του διεθνούς εμπορίου, στην Ιωνική μου δόθηκε η ευκαιρία να εντοπίσω και αναπτύξω απαιτητικούς πελάτες σε διεθνές επίπεδο.

Μέσα από την ομαδικότητα με τους εργαζόμενους  της εταιρείας και την ανάπτυξη  όλων των συνεργατών στο τμήμα ευθύνης μου καταφέραμε να φέρουμε εξαιρετικά  αποτελέσματα.

Συμμετείχα ενεργά από την στιγμή της σύλληψης της ιδέας, μαζί με τα μέλη της ομάδας της Ιωνικής, στην δημιουργία νέων προϊόντων αλλά και σε διάφορες ενέργειες ATL και BTL στις διεθνείς αγορές, κάνοντας άλλο ένα βήμα στην επαγγελματική μου ανάπτυξη.

Θα ήθελα τέλος να τονίσω πως όλα τα παραπάνω επετεύχθησαν γιατί η εταιρεία και η Διοίκηση της εμπιστεύονται τους ανθρώπους της , δίνοντας το βήμα και τα εργαλεία για να κάνει κάποιος την δουλειά του επιτυχημένα αρκεί να έχει, γνώση, υπομονή, επιμονή και εργατικότητα.

Σερέτης Γιώργος

Λογιστήριο

Ερχόμενος στην Ιωνική Σφολιάτα και γνωρίζοντας καλά την δύσκολη ελληνική πραγματικότητα στην εύρεση εργασίας , αισθάνθηκα πραγματικά τυχερός.

Οι συνάδελφοι , ο επαγγελματισμός , η συνεχής βελτίωση άλλα και η ενθάρρυνση για πρωτοβουλία και ανάδειξη νέων ιδεών , είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες.

Θέλετε να μας στείλετε το βιογραφικό σας;

Θέσεις εργασίας